Hoe gaan wij te werk?

U kunt via deze website een contactformulier invullen met daarin uw gegevens en aanvraag. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat. U heeft bij ons 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties.

Onderzoekskosten:

Onderzoekkosten worden berekend omdat het opsporen van een storingsoorzaak een belangrijk onderdeel vormt van de reparatiekosten. Deze kosten worden in rekening gebracht indien u besluit na mijn prijsopgave het defecte product niet te laten repareren. De onderzoekkosten voor kleine apparaten zijn € 20,- en voor grote apparaten € 30,-. Een prijsopgave ontvangt u altijd binnen 24 uur! U heeft 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Uitgezonderd van garantie zijn water en bliksemschade en software.

ACTIE VERLENGD OOK IN 2020 ZIJN DE ONDERZOEKKOSTEN € 10,- PER APPARAAT !!!

Schade expertise

Wist u dat wij ook de schade expertise voor verzekeringen uitvoeren? Dit kost tussen de € 50,- á € 70,-  euro per expertise.

Akkerman Electronics staat met veel plezier voor u klaar voor uw particuliere reparaties. Zie onderstaande om een voorbeeld te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen repareren:

– Gereedschap

– Alle soorten TV’s

– Audio installaties

– CD Spelers

– DVD Spelers

– Platen spelers

– Video/DVD/HD Recorders

– Computers/Laptops

– Monitoren

– Stofzuigers

– Magnetron

– Andere kleine huishoudelijke apparaten