Akkerman Electronics repareert alles waar een stekker aan zit !!!

Particuliere reparaties

Hoe gaan wij te werk?

U kunt contact met ons opnemen via deze website, marktplaats, email, WhatsApp of telefoon. Daarna kunt u de reparatie langs brengen, dan krijgt u na het onderzoek een prijsopgave. U beslist vervolgens of het gerepareerd mag worden.

Onderzoekskosten:

Onderzoekskosten worden berekend omdat het opsporen van een storingsoorzaak een belangrijk onderdeel vormt van de reparatiekosten. Deze kosten worden in rekening gebracht indien u besluit na mijn prijsopgave het defecte product niet te laten repareren. De onderzoekskosten voor kleine apparaten zijn € 20,- en voor grote apparaten € 30,-. Een prijsopgave ontvangt u altijd binnen 24 uur! U heeft 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Uitgezonderd van garantie zijn water en bliksemschade en software.

ACTIE VERLENGD OOK IN 2021 ZIJN DE ONDERZOEKKOSTEN € 10,- PER APPARAAT !!!

Schade expertise

Wist u dat wij ook de schade expertise voor verzekeringen uitvoeren? Dit kost tussen de € 50,- à € 70,-  euro per expertise.

Akkerman Electronics staat met veel plezier voor u klaar voor uw particuliere reparaties. Zie onderstaande om een voorbeeld te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen repareren:

– Gereedschap

– Alle soorten tv's

– Audio installaties

– cd Spelers

– dvd Spelers

– Platen spelers

– Video/dvd/HD Recorders

– Computers/Laptops

– Monitoren

– Stofzuigers

– Magnetron

- Andere kleine huishoudelijke apparaten


 


E-mailen
Bellen
Map
Info